Verificare si revizie instalatii gaze asociatii de proprietari

De ce trebuie efectuate si respectate lucrarile pentru intretinerea si mentenanta instalatiei de gaze naturale? Verificarea si revizia instalatiilor de gaze naturale sunt efectuate pentru a stabili gradul de uzura al acestei instalatii dar si pentru a executa lucrarile de reparatie necesare, pentru a evita posibilele accidente ce ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Ascultam si ne pliem perfect cerintelor clientilor nostri si cautam sa le fim mereu alaturi. Ne tratam clientii cu respect si avem rabdarea necesara sa le ascultam fiecare solicitare. Oferim consultanta de specialitate si stam la dispozitia clientilor nostri cu sfaturi practice pentru a lua cea mai buna decizie.

Pret verificare instalatii gaze asociatii de proprietari

6

de la 9.9 lei / apartament

*Ofertă valabila în perioada Aprilie-Iunie 2024
Preț vechi: 12 lei / apartament

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Pret revizie instalatii gaze asociatii de proprietari

4

de la 11.9 lei / apartament

*Ofertă valabila în perioada Aprilie-Iunie 2024
Preț vechi: 15 lei / apartament

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 24 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Verificare gaze

Verificarea tehnica periodica obligatorie a instalatiei de gaze la un interval de maxim 2 ani. Pretul este valabil pentru cu contor individual si include deplasare, montaj dar si depunerea verificarii la operatorul de gaze.

Revizie gaze

Revizia tehnica periodica obligatorie a instalatiei de gaze la un interval de maxim 10 ani, dupa intreruperea instalatiei de gaze pentru mai mult de 6 luni dar si dupa un accident ce poate afecta instalatia.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Experienta dobandita in urma a peste 25 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

Intrebari frecvente

Orice instalatie de gaze este alcatuita din conducta, bransament (partea de distributie) si instalatia de utilizare, adica elementele vizibile ale instalatiei care deservesc obiectivului ce necesita alimentare.

In urma reviziei instalatiei de gaze se verifica arzatoarele, garniturile aferente, conductele montate dar si aparatele de siguranta, masurare, reglare si control.

Documentele emise cu cel mult 6 luni inainte de data verificarii instalatiei de gaze, trebuie prezentate de catre consumator pentru a atesta verificarea de catre operatori autorizati, conform reglementarilor in vigoare.

Pe langa piesele mentionate mai sus verificam stabilitatea conductelor montate, etanseitatea imbinarii conductelor de gaze dar si efectuarea probei de rezistenta la presiune conform prevederilor din normele tehnice ANRE.

Verificarea tehnica a instalatiilor de gaze in utilizare se face la maximum 2 ani iar revizia tehnica a instalatiilor de gaze in utilizare se face la maximum 10 ani.