Verificare si revizie centrala termica

De ce trebuie efectuate si respectate lucrarile de mentenanta la centrala termica? La fel ca si in cazul celorlalte tipuri de instalatii, legislatia in vigoare prevede cei ce folosesc centrale termice sau cazane de apa sunt obligati sa efectueze verificarea sau revizia tehnica a acestora.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se realizeaza cu ajutorul aparatelor de detectie omologate precum manometru, multimetru, pompa de verificare si analizor de gaze, si consta in analizarea noxelor emanate de centrala termica sau cazanul de apa in urma arderii.

Pret verificare centrala termica

pret-verificare-revizie-centrala-termica-promo

Preț promo: 250 lei / centrală

  • Verificare centrala
  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Când trebuie efectuată verificarea centralei termice?

- odata la 2 ani
- se oprește gazul în urma unui eveniment

Verificare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o verificare rapida si fara batai de cap.

Revizie ieftina

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Experienta dobandita in urma a peste 25 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

Intrebari frecvente

Nu se incalzeste apa? Nu se incalzesc caloriferele? Solicita acum ajutorul nostru pentru reparatia centralei termice.

Prin reglarea arderii in urma reviziei centralei termice obtineti un consum redus de gaz, prelunginiti viata centralei termice, scaderea posibilitatii aparitiei unui defect de ordin tehnic si nu in ultimul rand oferiti siguranta familiei dumnevoastre.

Revizia tehnica periodica consta in verificarea existentei livretului centralei termice, starea acesteia, curatarea daca este cazul, verificarea dispozitivelor de reglare si siguranta, reparatii aduse centralei termice daca este cazul, analiza gazelor rezultatea in urma arderii si incheierea raportului de verificare tehnica a centralei termice.

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se realizeaza pentru a constata gradul de uzura al centralei termice dar si verificarea functionarii acesteia in parametri cu scopul de a preveni posibilele defectiuni tehnice.

Verificarea tehnica periodica obligatorie a centralei termice se realizeaza la maxim 2 ani conform normelor ISCIR in vigoare.