Montaj detector de gaze wireless cu electrovalva

Montajul detectorului de gaze wireless/normal este obligatoriu inca din anul 2008 pentru apartamentele sau casele in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur.

Detector de gaz wireless daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta un senzor de gaze care se monteaza in interiorul apartamentului, casei sau biroului dumnevoastra si o electrovalva care se monteaza in afara. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz.

Durata de viata a intregului detector este de 15 ani. Durata de viata a senzorului (modulul) care capteaza gazul metan este de 5 ani.

Pret detector de gaze wireless cu electrovalva

kit-detector-gaze-wireless-cu-electrovalva-promo

Preț promo: 1499 lei / apartament

*Ofertă valabila doar luna aceasta
Preț vechi: 1724 lei

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Detector premium

Peste 6200 de instalari va garanteaza o lucrare durabila si un detector de gaze fara alerte false, pe care va puteti baza.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Reprezinti o Asociatie de Proprietari?

Vezi mai multe detalii pe pagina detector de gaze si electrovalva casa scarii pentru asociatii de proprietari.

Experienta dobandita in urma a peste 25 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

Intrebari frecvente

Prin montarea detectoarelor de gaze puteti impiedica producerea unei scurgeri de gaze sau chiar a unei explozii. Detectoarele de gaze sesizeaza acumularile de gaze inainte ca acestea sa va puna viata in pericol.

Detectorul de gaze se va monta in partea superioara incaperii la aproximativ 30-40 cm de tavan, eventual intr-un loc in care curentii de aer nu sunt obturati de mobilier.

Montajul detectorului de gaze si a electrovalvei se realizeaza numai de catre firme autorizate ANRE, precum VictoServ.

Limita inferioara de explozie sau LIE reprezinta cantitatea cea mai mica de gaze care poate cauza o explozie. Detectoarele de gaze variaza in functie de nivelul de declansare a alarmei (15% si 20%). Cu cat valorea LIE este mai scazuta cu atat mai repede suntem avertizati iar riscurile sunt reduse semnificativ.

Garantia detectorului de gaze si a electrovalvei este de 24 de luni de la data montajului. In cazul in care acest kit se defecteaza, el va fi inlocuit de firma noastra gratuit.