Montaj detector de gaze si electrovalva casa scarii

Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru scarile blocurilor in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si celor din jur.

Detector de gaz daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta o electrovalva care se monteaza in afara casei scarii si un senzor de gaze care se monteaza in interiorul acesteia. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz.

Pret detector de gaze si electrovalva casa scarii

detector de gaze si electrovalva casa scarii

2990 lei / bloc 4 etaje

*Ofertă validă în perioada lunii septembrie
Prețuri reduse prin aplicația VictoServ!

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 23 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Detector premium

Peste 6350 de instalari va garanteaza o lucrare durabila si un detector de gaze fara alerte false, pe care va puteti baza.

Experienta dobandita in urma a peste 23 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

Cerere oferta asociatii proprietari

Detector de gaze
detector de gaz wirelessdetector de gaz cu fir
Locatie detector de gaze
in apartamentepe casa scariiambele de mai sus
Electrovalva detector de gaze
11/¼1/½22/½346
Numar scari bloc
Numar apartamente bloc
Nume
Telefon

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Prin montarea detectoarelor de gaze puteti impiedica producerea unei scurgeri de gaze sau chiar a unei explozii. Detectoarele de gaze sesizeaza acumularile de gaze inainte ca acestea sa va puna viata in pericol.

Detectorul de gaze se va monta in partea superioara incaperii la aproximativ 30-40 cm de tavan, eventual intr-un loc in care curentii de aer nu sunt obturati de mobilier.

Montajul detectorului de gaze si a electrovalvei se realizeaza numai de catre firme autorizate ANRE, precum VictoServ.

Limita inferioara de explozie sau LIE reprezinta cantitatea cea mai mica de gaze care poate cauza o explozie. Detectoarele de gaze variaza in functie de nivelul de declansare a alarmei (15% si 20%). Cu cat valorea LIE este mai scazuta cu atat mai repede suntem avertizati iar riscurile sunt reduse semnificativ.

Garantia detectorului de gaze si a electrovalvei este de 24 de luni de la data montajului. In cazul in care acest kit se defecteaza, el va fi inlocuit de firma noastra gratuit.

Call Now Button