Montaj detector de gaze si electrovalva casa scarii

Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru scarile blocurilor in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si celor din jur.

Detector de gaz daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta o electrovalva care se monteaza in afara casei scarii si un senzor de gaze care se monteaza in interiorul acesteia. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz.

Durata de viata a intregului detector este de 15 ani. Durata de viata a senzorului (modulul) care capteaza gazul metan este de 5 ani.

Pret detector de gaze si electrovalva casa scarii

Detector wireless

389
lei
Individual apartament

Panou comanda

800
lei
1 buc/scara

Electrovalva ESKA

790
lei
diamentru max 2"

Senzor wireless

425
lei
1 buc/scara
detector-de-gaze-si-electrovalva-casa-scarii-promo

Preț promo: 2990 lei / bloc 4 etaje

*Ofertă valabila doar luna aceasta
Preț vechi: 3438 lei

 • Autorizati ANRE si ISCIR
 • Peste 25 de ani de experienta
 • Onestitate si transparenta
 • Siguranta si profesionalism

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Detector premium

Peste 6350 de instalari va garanteaza o lucrare durabila si un detector de gaze fara alerte false, pe care va puteti baza.

Experienta dobandita in urma a peste 25 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

  Cerere oferta asociatii proprietari

  Detector de gaze

  detector de gaz wirelessdetector de gaz cu fir

  Locatie detector de gaze

  in apartamentepe casa scariiambele de mai sus

  Electrovalva detector de gaze

  11/¼1/½22/½346

  Numar scari bloc

  Numar etaje bloc

  Numar apartamente bloc

  Nume

  Telefon

  Email

  Intrebari frecvente

  Prin montarea detectoarelor de gaze puteti impiedica producerea unei scurgeri de gaze sau chiar a unei explozii. Detectoarele de gaze sesizeaza acumularile de gaze inainte ca acestea sa va puna viata in pericol.

  Detectorul de gaze se va monta in partea superioara incaperii la aproximativ 30-40 cm de tavan, eventual intr-un loc in care curentii de aer nu sunt obturati de mobilier.

  Montajul detectorului de gaze si a electrovalvei se realizeaza numai de catre firme autorizate ANRE, precum VictoServ.

  Limita inferioara de explozie sau LIE reprezinta cantitatea cea mai mica de gaze care poate cauza o explozie. Detectoarele de gaze variaza in functie de nivelul de declansare a alarmei (15% si 20%). Cu cat valorea LIE este mai scazuta cu atat mai repede suntem avertizati iar riscurile sunt reduse semnificativ.

  Garantia detectorului de gaze si a electrovalvei este de 24 de luni de la data montajului. In cazul in care acest kit se defecteaza, el va fi inlocuit de firma noastra gratuit.

  Avantajele detectoarelor de gaze wireless sunt ca se evita strapungerea planseelor casei scarii pentru a trece cu cablul electric, se evita spargerea peretilor de pe casa scarii catre apartamente pana in bucatarii pentru legarea senzorului de gaze si se evita costul cu obtinerea avizului MLPAT pentru spargerea planseelor.

  Alimentarea cu sursa de curent de 220V va fi asigurata de catre asociatia de proprietari. Este necesara montarea unui detector pe casa scarii, pozitionat la etajul unde se afla inelul de distributie. Este obligatorie montarea detectoarelor de gaze si in apartamentele debransate de la reteaua comuna de gaze (au contor individual, au sigilata instalatia de gaze, etc) si la care coloana comuna de gaze traverseaza bucataria.