Montaj detector de gaze si electrovalva apartament

Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru apartamentele sau casele in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur. Fiind o investitie in siguranta pe termen lung a locuintei tale, detectorul de scurgeri de gaze ofera pacea sufleteasca necesara pentru o viata fara griji in propria casa.

Detector de gaz daca ar fi sa vorbim in termeni tehnici, reprezinta o electrovalva care se monteaza in afara apartamentului sau casei si un senzor de gaze care se monteaza in interiorul acestuia. In cazul in care exista consumatori in spatii diferite se recomanda montajul in fiecare camera a unui senzor de gaz.

Durata de viata a intregului detector de gaze este de 15 ani. Durata de viata a senzorului (modulul) de gaze care capteaza gazul metan este de 5 ani.

Pret detector de gaze si electrovalva apartament

detector-gaze-cu-electrovalva-apartament-promo

Preț promo: 589 lei / apartament

  • Manopera/deplasare incluse
  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Detector premium

Peste 12150 de instalari va garanteaza o lucrare durabila si un detector de gaze fara alerte false, pe care va puteti baza.

Experienta dobandita in urma a peste 25 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Reprezinti o Asociatie de Proprietari?

Vezi mai multe detalii pe pagina detector de gaze si electrovalva casa scarii pentru asociatii de proprietari.

Intrebari frecvente

Prin montarea detectoarelor de gaze puteti impiedica producerea unei scurgeri de gaze sau chiar a unei explozii. Detectoarele de gaze sesizeaza acumularile de gaze inainte ca acestea sa va puna viata in pericol.

Detectorul de gaze se va monta in partea superioara incaperii la aproximativ 30-40 cm de tavan, eventual intr-un loc in care curentii de aer nu sunt obturati de mobilier.

Montajul detectorului de gaze si a electrovalvei se realizeaza numai de catre firme autorizate ANRE, precum VictoServ.

Limita inferioara de explozie sau LIE reprezinta cantitatea cea mai mica de gaze care poate cauza o explozie. Detectoarele de gaze variaza in functie de nivelul de declansare a alarmei (15% si 20%). Cu cat valorea LIE este mai scazuta cu atat mai repede suntem avertizati iar riscurile sunt reduse semnificativ.

Garantia detectorului de gaze si a electrovalvei este de 24 de luni de la data montajului. In cazul in care acest kit se defecteaza, el va fi inlocuit de firma noastra gratuit.