Mentenanta cladiri

Incheierea unui abonament cu o firma pentru mentenanta cladiri presupune identificarea nevoilor specifice ale acesteia si crearea unui pachet de servicii personalizate in functie de necesitatile cladirii ce urmeaza sa intre in intretinerea companiei noastre.

Beneficiile sunt reprezentate de siguranta si linistea pe care incheierea unui parteneriat cu o firma pregatita in mentenanta cladiri cu personal specializat si echipamente moderne vi le poate oferi in situatiile de urgenta sau in cele ce privesc dezvoltarea companiei.

Pret mentenanta cladiri

mentenanta cladiri bucuresti

De ce VictoServ?

Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Experienta de lucru dobandita pana in acest moment prin incheierea de abonamente mentenanta cladiri cu peste 150 de clienti ne indruma inspre gasirea celor mai potrivite solutii pentru cele mai diverse provocari pe care o cladire le poate intampina si pastrarea in buna stare de functionare a instalatiilor din cladiri.

Instalare Rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Cel mai bun Pret

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

Toate lucrarile realizate de compania noastra, cuprinse in aceste abonamente mentenanta cladiri pentru companii si asociatii de proprietari, beneficiaza de garantie pentru manopera efectuata si sunt asigurate prin incheierea unei polite de asigurare cu o companie specializata in acest domeniu.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Fiecare cladire este unica si individuala asa ca cel mai bine ar fi sa luati legatura cu noi pentru prezentarea diferiterlor tipuri de abonamente. Firma noastra ofera servicii complete de administrare si intretinere a cladirilor.

Alegerea materialelor corepunzatoare si certificate, cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, diminueaza in mod uimitor riscurile care ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Abonamentele pentru mentenanta cladiri sau asociatii de proprietari se pot achizitiona pe 3, 6, 12, sau 24 de luni.

In oricare din abonamentele mentenanta cladiri aveti incluse urmatoarele servicii: service lunar instalatii, autorizarea echipamentelor din dotare, mentenanta preventiva si corectiva, administrarea performantei dar si rapoarte tehnice periodice.

Cladirile sunt prelucrate de ingineri autorizati si certficati in mentenanta cladiri iar pentru executarea si montarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu o vasta experienta in domeniu.