Instalatii ventilatie

VictoServ va ofera proiectare, executie, garantie si service pentru instalatii ventilatie, statii de tratare a aerului, purificatoare, in spatii comerciale sau alte cladiri dar si ventilatoare speciale pentru evacuarea fumului in caz de urgenta conform standardului european.

Asiguram beneficiarului intreg pachetul de servicii, precum: proiectarea sistemelor de ventilatie, comercializarea elementelor componente dar si  executia instalatiilor de ventilatie si punerea in functiune si nu in ultimul rand mentenanta si garantia acestora.

Pret instalatii ventilatie

instalatii ventilatie bucuresti

De ce VictoServ?

Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 24 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Experienta in instalatii ventilatie de peste 24 ani va poate garanta o consultanta specializata si personalizata fiecarui client. Expertii din echipa au realizat numeroase lucrari in domeniul instalatiilor de ventilatie peste tot in tara si chiar si in strainatate.

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Cel mai bun pret

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

Fie ca sunteti in cautarea unei firme de instalatii ventilatie sau pentru achizitionarea si implementarea unor sisteme de ventilatie, noi va punem la dispozitie specialisti cu experienta care sa va ajute cu lucrarile de montaj si punere in functiune a tuturor componentelor din instalatiile de ventilatie.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Fiecare instalatie de ventilatie este diferita si individuala dar va putem garanta o instalare rapida, uneori in aceeasi zi, posibila datorita vastei experiente si nenumaratelor proiecte finalizate.

Alegerea materialelor corepunzatoare si certificate, cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, diminueaza in mod uimitor riscurile care ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Verificarea si revizia tehnica la instalatia de ventilatie in utilizare respecta legislatia din domeniu si este obligatorie o data la 2 ani.

Pentru instalatiile de ventilatie VictoServ acordă o garanţie de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă.

Instalatiile de ventilatie sunt prelucrate de ingineri in instalatii ventilatie iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu o vasta experienta in domeniu.

Call Now Button