Instalatii termice

VictoServ este o companie capabila sa proiecteze si sa execute instalatii termice de pana la 400kw, oferind cele mai ieftine, sigure si durabile solutii. Prin intermediul nostru, clientii pot achizitiona orice timp de centrala termica produsa de Beretta, Ariston, Bosch, Ferroli, Viessmann sau Motan.

VictoServ va pune la dispozitie servicii de proiectare, executie, instalare si intretinere instalatii termice, solutiile oferite fiind autorizate. Suntem o echipa de specialisti certificati in realizarea si verificarea lucrarilor de instalatii termice, iar ofertele noastre reusesc sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Pret Instalatii termice

instalatii termice bucuresti

De ce VictoServ?

Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Nivelul inalt al calitatii serviciilor de instalatii termice se datoreaza unei activitati de durata in domeniu, ce ne-a ajutat sa acumulam experienta necesara si sa ne perfectionam activitatea. Folosim numai produse si materiale de calitate, pentru ca proiectele sa reziste o perioada lunga de timp, in conditii de maxima siguranta.

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Cel mai bun pret

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

Va punem la dispozitie servicii de proiectare, executie, instalare si intretinere instalatii termice, solutiile oferite fiind extrem de fiabile. Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate, multumindu-le astfel clientilor care ne ofera increderea si ne ajuta sa crestem in mod constant.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Fiecare proiect este diferit si individual dar va putem garanta o instalare rapida, uneori in aceeasi zi, posibila datorita vastei experiente si nenumaratelor proiecte finalizate.

Alegerea materialelor corepunzatoare si certificate, cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, diminueaza in mod uimitor riscurile care ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Verificarea si revizia tehnica la instalatia termica in utilizare respecta legislatia din domeniu si este obligatorie o data la 2 ani.

Pentru instalatiile termice VictoServ acordă o garanţie de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă.

Centralele pe combustibil gazos, lichid sau solid se supun reglementarilor specificate in prescriptia tehnica ISCIR, astfel ca autorizarea functionarii se face doar cu o firma autorizata ISCIR.