Instalatii sanitare

Cauti o firma de instalatii sanitare? VictoServ iti sta la dispozitie cu servicii de proiectare, instalare si reparatii instalatii sanitare, la cele mai inalte standarde de calitate. Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, asociatiilor de proprietari, persoanelor juridice dar si companiilor.

Specialistii nostri se ocupa de tot ceea ce inseamna instalatii sanitare pentru interior, cat si pentru exterior, totul fiind proiectat si executat cu cea mai mare atentie. Utilizam materiale, echipamente si tehnici moderne indiferent de complexitatea proiectului.

Pret Instalatii sanitare

instalatii sanitare bucuresti

De ce VictoServ?

Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 24 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Oferim consultanta de specialitate clientilor nostri si impreuna gasim cele mai bune solutii, adaptate la solicitarile si bugetul acestora. Profesionalismul si seriozitatea cu care prestam serviciile de instalatii sanitare, ne-au adus cat mai multi clienti si cat mai multe recomandari.

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Cel mai bun pret

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

In ceea ce priveste instalatiile sanitare ne bucuram de tehnici moderne si materiale calitative de orice tip prin care lucrarea solicitata, indiferent daca este vorba despre montajul instalatiilor sanitare sau reparatiile instalatiilor sanitare se va ridica la nivelul cerintelor dumneavoastra!

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Fiecare instalatie sanitara este diferita si individuala dar va putem garanta o instalare rapida, uneori in aceeasi zi, posibila datorita vastei experiente si nenumaratelor proiecte finalizate.

Alegerea materialelor corepunzatoare si certificate, cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, diminueaza in mod uimitor riscurile care ar putea surveni in urma unei defectiuni tehnice.

Verificarea si revizia tehnica la instalatia sanitara in utilizare respecta legislatia din domeniu si este obligatorie o data la 2 ani.

Pentru instalatiile sanitare VictoServ acordă o garanţie de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă.

Instalatiile sanitare sunt prelucrate de ingineri in instalatii sanitare iar pentru executarea lucrarilor va punem la dispozitie instalatori calificati cu o vasta experienta in domeniu.

Call Now Button