Instalatii Gaze

Firma noastra este specializata in proiectare si executare de instalatii gaze Bucuresti, realizeaza orice tip de instalatie aveti nevoie. Fie ca este vorba despre instalatia pentru apartamente, case sau pentru spatiile comericiale, industriale sau alte institutii publice, noi suntem mereu acolo unde aveti nevoie de noi.

Ascultam si ne pliem perfect cerintelor clientilor nostri si cautam sa le fim mereu alaturi. Ne tratam clientii cu respect si avem rabdarea necesara sa le ascultam fiecare solicitare. Oferim consultanta de specialitate pentru instalatii gaze, clientilor nostri cu sfaturi practice pentru a lua cea mai buna decizie.

Pret instalatii gaze

instalatii gaze bucuresti

De ce VictoServ?

Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.

  • Autorizati ANRE si ISCIR
  • Peste 25 de ani de experienta
  • Onestitate si transparenta
  • Siguranta si profesionalism

Echipa VictoServ deruleaza activitati de instalare gaze naturale in diferite domenii, respectand normele tehnice impuse de legislatia din domeniu. Ne mandrim cu un portofoliu considerent de la an la an si ne dorim ca cei care au lucrat la un moment dat cu noi sa revina cu drag la serviciile oferite de noi.

Instalare rapida

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap.

Cel mai bun pret

Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret.

Experienta dobandita in urma executarii a peste 3500 de instalatii de gaze, atat pentru persoane fizice, juridice cat si pentru agenti economici, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialele utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

0724.403.402

Programeaza-te acum!

Intrebari frecvente

Orice instalatie de gaze este alcatuita din conducta, bransament (partea de distributie) si instalatia de utilizare, adica elementele vizibile ale instalatiei care deservesc obiectivului ce necesita alimentare.

Este de preferat folosirea tevilor de cupru pentru ca in caz de incendiu acestea nu produc gaze nocive, ceea ce este un lucru benefic si foarte eficient. Alegerea materialelor corepunzatoare cu un standard inalt de calitate precum si modul de instalare profesionala va redau garantia lucrului bine facut, si in acelasi timp, reduc in mod uimitor riscurile care ar putea sa apara in urma unei defectiuni tehnice.

Pentru serviciile tehnice VictoServ acordă o garanţie de 2 ani pentru produsele, materialele, piesele utilizate la intervenţiile tehnice şi pentru manoperă.

Este interzisa blocarea accesului la instalatia de gaze. Trebuie asigurat acces permanent la instalatia de gaze ca, in cazul existentei unei avarii, sa se poata interveni promt asupra instalatiei in vederea remedierii problemelor.

Instalatiile de gaze trebuie sa urmeze un traseu rectiliniu si trebuie prevazute cu un robinet de incendiu, cu ajutorul caruia furnizarea cu gaze sa poata fi oprita in caz de pericol. De asemenea, toate incaperile in care se afla aparatele de utilizare a gazelor, precum aragazul, soba, centrala termica etc, trebuie sa aiba geam catre exterior si sa fie ventilate in mod adecvat.