General Tehnic

Probabil ai ajuns la acest articol pentru ca esti reprezentatul unei asociatii de proprietari si este necesar sa rezolvi cerintele fiecarui locatar al blocului. VictoServ vine in ajutorul tau cu informatii cat mai detaliate despre ce trebuie sa ai in vedere atunci cand asociatia de proprietari pe care o reprezinti are nevoie de verificarea sau revizia unei instalatii de gaze precum si montajul unui detector de gaze pentru casa scarii.

Ofera liniste si siguranta locatarilor din blocul tau

Nu uita ca verificarea tehnica periodica a instalatiei de gaze naturale se realizeaza in urmatoarele situatii:

  • periodic, la cel mult 2 ani de zile
  • expres la cererea clientului

Pentru ca revizia tehnnica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale presupune operatiuni aditionale precum mai multe incercari tehnice pentru a stabili dar si a rezolva rezistenta si siguranta instalatiei de gaze naturale prin intermediul probei de etanseitate.

Tine minte insa ca operatiunea de revizie tehnica a instalatiilor de gaze se realizeaza in urmatoarele situatii:

  • periodic, la cel mult 10 ani de zile
  • imediat dupa intreruperea utilizarii, in cazul in care instalatia de gaze nu a fost folosita pe o perioada de timp mai mare de 6 luni de zile
  • dupa fiecare eveniment ce ar fi putut afecta buna functionare a instalatiei de gaze
  • expres la cererea clientului

Ascultam si ne pliem perfect cerintelor locatarilor din asociatia de proprietari si cautam sa le fim mereu alaturi. Ne tratam clientii cu respect si avem rabdarea necesara sa le ascultam fiecare solicitare. Oferim consultanta de specialitate si stam la dispozitia clientilor nostri cu sfaturi practice pentru a lua cea mai buna decizie si venim in ajutorul tau cu o promotie pret verificare/revizie instalatii gaze asociatii de proprietari de numai 9.9 lei / apartament.

Montaj detector de gaze si electrovalva pentru casa scarii

Montajul detectorului de gaze naturale este obligatoriu inca din anul 2008 pentru scarile blocurilor in care sunt utilizate instalatiile de gaze naturale. Detectorul de gaze este foarte important pentru siguranta dumneavoastra si celor din jur.

Asociatia de proprietari pe care o reprezinti are nevoi diferite in functie de numarul apartamentelor dar pentru ati face o idee de un pret detector de gaze si electrovalva casa scarii, VictoServ vine cu o oferta de numai 2,990 lei / bloc 4 etaje.

Consultanta de specialitate si experienta acumulata in tot acest timp va garanteaza o instalare rapida si fara batai de cap. Lucram doar cu materiale de calitate pentru ca doar asa vom putea avea lucrari sigure, durabile si la cel mai bun raport calitate pret. Experienta dobandita in urma a peste 23 de ani de experienta, ne recomanda fara rezerve. Calitatea materialelor utilizate si acuratetea in executie contribuie permanent la marirea portofoliului de clienti.

Call Now Button