Autorizati ISCIR

Inspectia de Stat Controlul Cazanelor, Recipientelor si Instalatiilor

Personal tehnic de specialitate, responsabil cu verificarea tehnica in utilizare a aparatelor de incalzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, a cazanelor de apa calda cu puterea P < 400kW, a cazanelor de abur de joasa presiune cu debitul Q < 0,6 T/H si a arzatoarelor cu combustibili gazosi si lichizi.
Recipientelor sub presiune
Instalatiilor de Ridicat

Noi suntem solutia instalatiilor

Fiind fara indoiala o companie cu o bogata traditie in spate, am ales sa nu facem din acest lucru singurul element care ne diferentiaza. Credem in calitate, in modernitatea tehnologiei si in standardele de siguranta. Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.
In cei peste 25 de ani de experienta activa in domeniu, poti fi sigur ca la noi vei gasi cele mai bune solutii pentru nevoile tale. Fie ca este vorba de proiectare sau executare de instalatii gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii ventilatie sau doar mentenanta cladiri, ai facut alegerea corecta apeland la noi pentru rezolvarea problemelor intampinate.

Crezi ca te putem ajuta?