Autorizati ANRE

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei

In temeiul prevederilor Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. 123/2012 cu modificarile si completarile ulterioare, se acorda AUTORIZATIE detinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale/biogaz/biometan avand regimul de medie, redusa si joasa presiune, tip PDIB nr. 15785.
Energie Electrica
Gaze Naturale

Noi suntem solutia instalatiilor

Fiind fara indoiala o companie cu o bogata traditie in spate, am ales sa nu facem din acest lucru singurul element care ne diferentiaza. Credem in calitate, in modernitatea tehnologiei si in standardele de siguranta. Suntem onesti si transparenti cu clientii nostri, carora dorim sa le aratam in fiecare zi ca le suntem alaturi in solutionarea cererilor lor.
In cei peste 25 de ani de experienta activa in domeniu, poti fi sigur ca la noi vei gasi cele mai bune solutii pentru nevoile tale. Fie ca este vorba de proiectare sau executare de instalatii gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii ventilatie sau doar mentenanta cladiri, ai facut alegerea corecta apeland la noi pentru rezolvarea problemelor intampinate.

Crezi ca te putem ajuta?